Galgo Save Belgium

Galgo Save Adoptiemenu Actueel Help Ons Onze Projecten

terug

400 euro voor Golem en Centella van FBM.

We hebben 200 euro gestort naar FBM voor Centella. Centella kwam op 2/7/2018 toe in het asiel. Ze is een mooie zwarte galga van ongeveer 1 jaar oud.
Ze was door vrijwilligers gered en ondergebracht in een hondenpension in Cadiz. Maar gezien haar slechte conditie werd ze overgebracht naar Fbm die heel veel ervaring hebben. Centella was erg ziek, ze had leichmania , erlichia en daar boven op nog heel slechte bloedwaarden en ernstige bloedarmoede.


Ze was ook heel mager en woog amper 18 kg. Ze zijn onmidddellijk met haar behandeling gestart. We duimen mee dat Centella snel beter wordt.

 

**********************************
We hebben
200 euro gestort voor Golem. Golem kwam op 3/7/2018 toe bij Fbm. Hij doolde rond niet ver van het asiel dicht bij de autoweg . Hij had een gebroken voorpoot.

Waardoor hij enorm veel pijn heeft geleden. Gelukkig kon hij snel gevangen worden. Ze hebben zijn poot voorlopig gespalkt en ingepakt in afwachting van de operatie zodat hij geen pijn meer heeft.


We hopen dat de operatie goed verloopt en dat hij na zijn revalidatie kan genieten van zijn leven bij een liefdevolle familie.

 


Deze 400 euro is de gift die we ontvingen van Els Decru , opbrengst benefiet 10/2017.

Nogmaals bedankt !!!

 

  Copyright vzw Galgo Save Belgium asbl

  www.galgosavebelgium.be   All Rights Reserved. 2008